Whitepapers

Online marketing is een vakgebied waar ongelofelijk veel kennis peer-to-peer gedeeld wordt en waar de actuele waarheid niet voortkomt uit een boek. De ontwikkelingen en innovaties gaan zo snel dat deze informatie ook regelmatig aan updates onderhevig is. 

 

 

Wij vinden het als online marketing professionals onze verantwoordelijkheid bij te dragen aan de kennisverspreiding binnen ons kennisveld. Whitepapers, artikelen en blogposts spelen een belangrijke rol in de autodidactische leergang van vrijwel alle online professionals!

 

 

DBOM draagt graag bij aan deze kennisdeling en we stellen daarom ook onze kennisstukken hier ter beschikking. We trachten alles zo up-to-date mogelijk te houden, maar staan natuurlijk open voor opmerkingen en/of suggesties. Neem gerust contact met ons op.

Category filter Whitepaper
Data Downloads

Het einde van Third Party Cookies is in zicht. Kunnen we dan nog wel zo goed adverteren als we nu kunnen? Hoe moet ik straks mijn doelgroepen targeten? Zijn we fout of zelfs strafbaar straks?...

Lees meer
Marketing Automation Whitepaper

De keuze voor een marketing automation tool is geen makkelijke. Zeker omdat het een flinke investering kan zijn voor een bedrijf. Wij helpen jullie daarom graag op weg met deze gids, waarin we in vier...

Lees meer
Content Marketingplan in 10 stappen

Hoe stel in 10 stappen een ijzersterk content marketingplan op? Bepaal de koers die je gaat varen en leg je vast hoe je jouw contentdoelstellingen met vlag en wimpel laat slagen.

Lees meer
Google for Jobs

Zo bereid jij je vacatures perfect voor!
Dé vacature tool van Google. Google for Jobs speelt een zeer grote rol in recruitment. Leer hoe je kwalitatieve, goede kandidaten aantrekt met onze Whitepaper!

Lees meer