Zoekwoordenonderzoek

Speel beter in op de zoekvraag van jullie doelgroep met een gedegen zoekwoordenonderzoek. Middels krachtige tools, onder begeleiding van onze data-specialisten en met de scherpe pen van onze SEO copywriters kunnen jullie binnen no-time die gewenste voorsprong op jullie concurrentie pakken.  

DBOM Zoekwoordenonderzoek

De nummer één spot op Google

Naast het achterhalen van de zoekopdrachten door middel van een zoekwoordenonderzoek, checken we ook hoe jullie op dit moment scoren op deze woorden. Wij zetten onze slimme copywriters aan het werk om strakke en heldere SEO-teksten te schrijven. Met ons advies en onze content brengen wij jullie naar de nummer één spot in een zoekmachine als Google. Koop maar vast extra servercapaciteit.

We houden alles in de gaten

Wanneer jullie website stijgt in de zoekmachine rankings en terechtkomt op de winnaarslijst, de eerste pagina, merken jullie dat de site enorm veel extra verkeer ontvangt. Om jullie op de hoogte te houden van dat proces, houden wij maandelijks de status in de gaten. We kunnen per zoekopdracht zien hoe dicht jullie bij die nummer één spot bent, en wat we kunnen doen om die resultaten nog verder te verbeteren!

We weten wat de concurrentie doet

Ook de concurrenten houden we nauwlettend in de gaten. We kunnen zien hoe andere sites scoren op zoekwoorden en zo bepalen waar jullie de website het beste op kunnen richten. Jullie moeten tenslotte wel weten wat de andere partij doet, als jullie ze te slim af willen zijn. Maar geen zorgen, jullie website stijgt alle concurrentie voorbij, want jullie hebben onze SEO-experts.

Maak jullie website vindbaar

Laat DBOM een zoekwoordenonderzoek voor uitvoeren. Met onze expertise wordt duidelijk waar voor jullie de kansen liggen. Ontvang helder advies en extra verkeer. We begeleiden jullie site naar de toppositie, op alle relevante zoekwoorden.

We beloven het niet alleen, we maken het waar

En we laten liever de cijfers voor ons spreken. Lees in de cases welke resultaten wij voor onze klanten hebben bereikt met zoekmachine optimalisatie. It’s a good read. We promise.

Meer weten?