Soepele website-migratie met behoud van organisch verkeer

Eindelijk gaan jullie over naar die mooie nieuwe site. Maar is er wel rekening gehouden met de gevolgen voor SEO? Als een website-migratie niet juist wordt uitgevoerd, kan zomaar 90% van het huidige organische verkeer verloren raken. Dus houd de overgang soepel, en migreer jullie website met behulp van onze SEO-experts. 

DBOM SEO Migratie

Onze SEO-migratie is waterdicht

Bij het migreren van jullie website is er een overdracht van SEO nodig. Een SEO-migratie. De zoekmachines moeten op de hoogte zijn van deze verhuizing. Gebeurt dit niet, dan belanden bezoekers op een 404-pagina.

Onze alleskunners maken gebruik van slimme tools, om zo iedere SEO-migratie waterdicht te maken. Geen zorgen om verlies van verkeer. Iedereen weet waar jullie naartoe verhuisd zijn!

Een verpletterend succesvolle overdracht

Daar eindigt onze service niet, wij gaan natuurlijk nog verder. Het enige waar we nog minder van houden dan slechte website-migraties is half werk. Kiezen jullie voor een website-migratie bij DBOM? Dan weten jullie zeker dat de verhuizing van begin tot eind piekfijn geregeld is. 

 

Met ons alziend oog houden wij alles nauwlettend in de gaten, zodat jullie website-migratie niets minder dan een verpletterend succes is. You’re very welcome.

We beloven het niet alleen, we maken het waar

Dus laat de cijfers voor ons spreken. Lees onze cases om te zien welke resultaten wij voor onze klanten hebben bereikt op het gebied van autoriteit. It’s a good read. We promise.

Meer weten?