Voice marketing

Voice search is allang geen toekomstmuziek meer. Alle cijfers laten zien dat voice booming is en dat de populariteit van de stemassistent alleen maar toeneemt. Dit nieuwe kanaal biedt veel nieuwe kansen, ook voor jullie. DBOM staat aan het roer van nieuwe digitale ontwikkelingen. Wij leunen niet achterover, maar zorgen juist dat we altijd een stap voorblijven. Om jullie van de mooiste mogelijkheden te blijven voorzien. 

 

Kies voor DBOM als innovatiepartner. Met de voice-marketing-expertise van onze specialisten weten jullie zeker dat jullie er alles uithalen wat erin zit en dat jullie merk optimaal inspeelt op de kansen die voice search biedt.

DBOM Voice Marketing

Verspreid jullie boodschap nog verder

Voice marketing is gericht op gebruikers van voice search. Om hier maximaal resultaat mee te kunnen behalen, is het dus noodzakelijk dat jullie website voor gesproken zoekopdrachten geoptimaliseerd is. Voice marketing is nog een vrij nieuwe discipline, en vraagt om een andere aanpak dan ‘traditionele’ online marketing. Gelukkig is DBOM allesbehalve een traditioneel online marketing bureau. Onze specialisten ademen innovatie. 

Klaar om in de wereld van voice search te stappen? Laten we beginnen!

Wij integreren voice in jullie business

Bij DBOM houden we niet van half werk. Willen jullie echt de vruchten plukken van voice? Dan is het niet voldoende om alleen maar ‘mee te doen’. Wij integreren voice in iedere stap van de business, zodat jullie concurrenten mijlenver achter jullie laat. Wij zetten ons 100% in voor jullie succes. 

DBOM als jullie innovatiepartner

Hebben we jullie nog niet geheel overtuigd? Dan lukt het onze klanten vast wél. Lees hun verhaal in onze cases en ontdek waarom zij voor DBOM als innovatiepartner kozen. Blijf niet achter, maar investeer proactief in de toekomst. Ready? Want wij staan voor jullie klaar. 

Meer weten?