Hoger in Google? Tijd voor autoriteit

Vallen de leads, omzet of bezoekersaantallen tegen, en willen jullie naar de top op de eerste pagina van Google? Tijd om de website-autoriteit eens onder de loep te nemen. 50% van de organische posities wordt hier immers door bepaald. Schakel hier onze SEO-specialisten voor in. Binnen no-time hebben wij achterhaald hoe jullie de website met de juiste tweaks lanceren naar pagina 1.

DBOM SEO Autoriteit

Backlinks en top-notch content

Autoriteit bestaat uit een combinatie van backlinks en creme de la creme content. Dan hebben we het dus niet over keyword spamming en linkbuilding, maar over het leveren van meerwaarde voor de lezer. Aangezien Google’s algoritmes alsmaar slimmer worden, en kwaliteit alsmaar belangrijker dan kwantiteit, komen jullie niet meer weg met een paar shady do-follow websitelinkjes uit Rusland. Waar jullie wel mee wegkomen, is het inzetten van waardevolle linkpartners en creatieve en unieke content.

 

Wij plannen naar succes. Want wij weten dat succes niet uit de lucht komt vallen. Laat het behalen van jullie doelen niet aan het toeval over, maar stippel de route naar succes uit in een strategie.

Hoger in Google met een slimme, professionele partner

Nu is het creëren van waardevolle content een pittige, tijdrovende klus. En dan hebben we het nog niet eens over de tijd voor het benaderen en vinden van kwalitatieve linkpartners. Daarbij is het doel natuurlijk nog niet behaald met twee of drie links. Dus willen jullie echt efficiënt en professioneel te werk gaan? Dan schakelen jullie een slimme partner in die de klus voor jullie klaart. Eentje zoals wij bijvoorbeeld. 

Betere website ranking met DBOM

Een uitstekende website ranking is voor ons niets meer dan vanzelfsprekend. Middels goede content en sterke links is een continue stroom aan nieuwe bezoekers gegarandeerd en laten ze meer geïnteresseerd gedrag zien. Het resultaat? Een betere website ranking, meer bezoekers, meer leads of verkopen en een beter draaiende business. En daar kwamen jullie voor, toch? 

We beloven het niet alleen, we maken het waar

Dus laat de cijfers voor ons spreken. Lees onze cases om te zien welke resultaten wij voor onze klanten hebben bereikt op gebied van autoriteit. It’s a good read. We promise.  

Meer weten?