Search Engine Optimization

Of jullie website nou een gecompliceerd technisch vraagstuk, een autoriteitsissue of content-gerelateerde uitdagingen heeft, met onze SEO-specialisten pakken jullie binnen de kortste keren weer effectief door. Tijd om te schitteren in de hoogste posities van alle mogelijke zoekmachines. Ontdek de mogelijkheden met Search Engine Optimization. 

Versla de concurrentie en bereik jullie doelgroep. Met een zoekwoordenanalyse weten we meteen waar we moeten beginnen. 

Hoe is jullie website opgebouwd? En welke verbeterpunten liggen er aan de achterkant? Dat checken we met technische SEO. 

50% van jullie organische resultaat is afhankelijk van jullie autoriteit. Zet de juiste stappen en pluk de vruchten. 

Zo min mogelijk SEO-waardeverlies door een superstrakke migratie. Laat dat maar aan onze specialisten over. 

Speel op doeltreffende wijze in op nieuwe innovaties. Zoals Voice Marketing. Samen met onze experts. 

SEO-Check

Het kan zo zijn dat jullie al precies weten waar de uitdagingen binnen de website liggen. Dat is mooi, want dan kunnen we daar specifiek mee aan de slag. Maar mochten jullie nou vooral het idee hebben dat het beter kan, maar geen concrete issues, dan starten we met een uitgebreide SEO-Check. De belangrijkste SEO-pijlers komen dan aan bod, en na de check kunnen we aan de slag met de verbeterpunten van jullie website. Wel zo efficiënt, toch?

Echte Haarlemse SEO-specialisten​

Voor strakke SEO-resultaten hoeven jullie niet ver, want onze SEO-specialisten zijn gewoon in Haarlem te vinden. Hier kunnen jullie rekenen op ondersteuning op het gebied van: 

  • Websitetechniek: hoe is de website gebouwd en welk effect heeft dit op de organische resultaten? Geavanceerde scans en tools beantwoorden dit.
  • Autoriteit: het liefst doet jullie website het beter dan die van de concurrent. Hoe zorg je daarvoor? Met het advies van onze SEO-specialisten natuurlijk.
  • Content: waar liggen de kansen binnen de website zelf? En waar liggen de kansen daarbuiten? Dat zoeken we volledig voor jullie uit. 

We beloven het niet alleen, we maken het waar​

En we laten liever de cijfers voor ons spreken. Lees in de cases welke resultaten wij voor onze klanten hebben bereikt met zoekmachine optimalisatie. 

It’s a good read. We promise.

Direct beginnen?

Laat jullie website over aan de kundige handen van DBOM’s specialisten. Jullie organische resultaten zullen jullie dankbaar zijn.