Online advertising werkt nog beter in combinatie met sterke social- en influencer content. Check de diensten van ons mede Endeavour agency 3sixtyfive.

Start met echte online marketing


Welke koers gaan we varen?

1. Strategie

Welke koers wil je varen? Een goed strategisch plan is het halve werk. Wij kunnen je hiermee helpen. Door samen duidelijke doelstellingen te kiezen en een budget te bepalen weten wij allebei wat we kunnen verwachten en kunnen we gaan plannen richting succes.


Welke bouwstenen zijn daarvoor nodig? 

2. Opbouw

Elk project moet goed worden opgebouwd. Of dit nu om online campagnes of de optimalisatie van een website gaat. Samen met jou kijken we welke bouwstenen moeten worden ingezet om tot goede resultaten te komen. Welke middelen gebruiken we, wie willen we bereiken en wat is daarvoor nodig?


De weg richting succes!

3. Lancering

Het is tijd om te starten! Met een gedegen strategie en een goede opbouw van onze online producten gaan we er samen voor zorgen dat we goede resultaten behalen. 


Hoe zijn de resultaten?

4. Rapportage

Vanaf de lancering worden de resultaten nauwlettend in de gaten gehouden.

De resultaten worden vervolgens gerapporteerd én op de juiste manier geïnterpreteerd. Zijn de resultaten naar verwachting of moeten we bijsturen om de doelstellingen te behalen? 


Moeten we bijsturen, om onze doelstellingen te behalen?

5. Bijsturen

Met een heldere rapportage kunnen we samen beslissen of we moeten bijsturen om de weg naar succes te verzekeren. Dit doen we om, met de middelen die we hebben, steeds betere resultaten te boeken. Met onze online campagnes streven we naar een goede verhouding tussen de kosten en opbrengsten.

;