In actie komen leidt tot succes

Wij vertellen jullie graag ons verhaal!

Over ons

Wij zijn er van overtuigd dat online marketing gaat om mensen! We zoeken gericht en continu naar waardevolle potentiele klanten. Hierbij draait het niet alleen om woorden maar ook om daden, in welke taal, plaats of tijd dan ook. Verhoog je rendement op bestaande en nieuwe klanten door het bouwen van de juiste relatie. Met de kennis, ervaring (sinds 2005) en begrip van de juiste tools halen wij optimaal resultaat uit jouw online marketing. In actie komen leidt tot succes!

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een leuke gemotiveerde stagiair(e) die ons team komt versterken. Zijn wij op zoek naar jou? Bekijk hier onze vacature!

Maak kennis met

Martijn Van Royen

Maak kennis met

Lianne Landsman

Maak kennis met

Merit Koutstaal

Met wie werken wij samen?

Onze partners

Lotte Onland - Holland Pass

Marketeer Holland Pass

“De samenwerking met DBOM heeft ons niet alleen veel meer bezoekers gebracht....”

De samenwerking met DBOM heeft ons niet alleen veel meer bezoekers gebracht, maar ook een glimlach na elke meeting. Ze steunen je niet alleen online, maar zijn altijd bereid om mee te denken in alle facetten van het bedrijf. Bedankt voor al jullie hulp en dat jullie altijd voor ons klaar staan :)

Judith Dam - Onbeperkt in Beweging

“Verstand van zaken, up-to-date, behulpzaam, correct en snel!”

Verstand van zaken, up-to-date, behulpzaam, correct en snel! Dat is waarom wij voor een samenwerking met DBOM hebben gekozen.