In actie komen leidt tot succes

Wij vertellen jullie graag ons verhaal!

Over ons

Wij zijn er van overtuigd dat online marketing gaat om mensen! We zoeken gericht en continu naar waardevolle potentiele klanten. Hierbij draait het niet alleen om woorden maar ook om daden, in welke taal, plaats of tijd dan ook. Verhoog je rendement op bestaande en nieuwe klanten door het bouwen van de juiste relatie. Met de kennis, ervaring (sinds 2005) en begrip van de juiste tools halen wij optimaal resultaat uit jouw online marketing. In actie komen leidt tot succes!

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een leuke gemotiveerde stagiair(e) die ons team komt versterken. Zijn wij op zoek naar jou? Bekijk hier onze vacature!

Maak kennis met

Lianne Landsman

Maak kennis met

Claire van de Velde

Met wie werken wij samen?

Onze partners

Simon Werkendam - Multiple projects

Marketeer

“Google. Wie kan nog zonder? Google kan goud voor je business zijn.”

Google. Wie kan nog zonder? Google kan goud voor je business zijn. Maar… het komt in de buurt van "Rocket Science”. Bij DBOM zitten ze inderdaad BOMvol kennis, die ze heel plezierig en geduldig voor je inzetten en met je delen. Feest om mee te werken!

Laurens Offerman - Mooijekind Vleut

Assistant surveyor en rental estate agent

“Wij zien DBOM als een strategische partner bij onze online marketing.”

Een gespecialiseerd bureau met aandacht voor de klant en een goede focus op resultaat. Wij zien DBOM als een strategische partner bij onze online marketing.