waar wij goed in zijn

Twitter Advertenties

Twitter is een social platform dat door vele miljoenen mensen wordt bezocht om op de hoogte te blijven van de continue ontwikkelingen in de wereld. Met name ontwikkelingen die hun interesse wekken. Twitters Ads zijn in het leven geroepen om je snel en eenvoudig te helpen aan het meest geïnteresseerde publiek en om activiteiten te faciliteren die tot de beoogde doelen leiden.  

Het opbouwen van een publiek

Middels het adverteren op Twitter verzamel je binnen korte tijd relevante volgers. Sitting, waiting, wishing is niet nodig wanneer je een veel groter publiek kunt bereiken. Je slaat meteen twee vliegen in een klap: het enorme bereik zorgt ook voor een toename van jouw naamsbekendheid.

Meer verkeer naar de website

Wanneer jouw websiteverkeer een boost kan gebruiken, biedt de Website Card uitkomst. Dit solide advertentiemiddel waarbij een afbeelding, bijbehorende content en een saillante call-to-action button (Reserveer, Nu kopen, ) wordt vertoond in de tijdlijn van getargete Twitteraars.    

Het promoten van een mobiele app

Dankzij deze feature kunnen Twitter-gebruikers direct vanuit een tweet jouw mobiele app openen of downloaden. Op deze manier verlaag je de drempel doordat de mensen die klikken niet eerst naar de website worden geleid.

De marketingspecialisten van DBOM helpen je graag bij het optimaal benutten van de mogelijkheden van Twitter adverteren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

 


Neem contact op