waar wij goed in zijn

Instagram Advertenties

Instagram adverteren is een van de nieuwste ontwikkelingen in marketingland. Dit nieuwe advertising platform van Facebook biedt drie mogelijkheden: foto-advertenties, carrousel-advertenties (waarbij je meerdere foto’s kunt swipen) en video-advertenties. Vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, genereer meer volgers en promoot nieuwe en bestaande producten en services met deze marketinginnovatie. 

Heb je al een advertentie account voor Facebook? Mooi! Het aanmaken van een nieuwe account is in dit geval niet nodig. Adverteren middels Instagram werkt via jouw Facebook ad-account. 

Krachtige segmentatiemogelijkheden

De overname van Instagram van Facebook heeft deuren geopend op het gebied van segementatie. Instagram biedt in combinatie met de kracht van de segmentatiemogelijkheden van Facebook een goede manier om mensen op mobiel te bereiken met visueel beeldvullende advertenties.

Weinig concurrentie, lage kosten

Wanneer je adverteert met Instagram heb je nog niet te maken met de hevige concurrentie die AdWords en Facebook kent te maken. Mocht je vandaag willen beginnen met Instagram adverteren, profiteer je van de lage tarieven. Er is nog weinig concurrentie en dat kan jou een voorsprong geven! 

De marketingspecialisten van DBOM helpen je graag bij het optimaal benutten van de mogelijkheden van Instagram adverteren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek


Neem contact op