waar wij goed in zijn

Facebook-advertenties

Facebook-advertenties zijn in 2012 geïntroduceerd en sindsdien is het social media-platform gigantisch gegroeid. Mocht je nog geen Facebook-community of zelfs Facebookbedrijfspagina hebben opgebouwd, dan wordt het de hoogste tijd! Facebook is namelijk een uiterst geschikt medium om jouw merk naar buiten te brengen en te versterken. Bovendien kan Facebookmarketing uitstekend worden ingezet om jouw doelgroep te bereiken!

Facebook-advertenties: bouw een community rondom jouw merk

Eenmaal een community opgebouwd, beschik je over een pool klantprofielen die hun interesse in jouw product of dienst hebben uitgesproken. Maar hoe krijg je dit bereik en bouw je een 'Facebook community' rondom jouw merk? Facebook biedt uitgebreide en zeer effectieve mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Facebook-advertenties zijn een zeer effectieve manier gebleken om naast meer likes voor jouw Facebook-groep, direct meer omzet te genereren. DBOM heeft de kennis en ervaring in huis om Facebook-advertenties optimaal in te zetten. 

Voordelen Facebook-advertenties

Facebook ads, of social media advertenties in zijn algemeenheid, kennen een aantal belangrijke voordelen boven de inzet van andere advertentievormen: 

  • Specifieke targeting
    Onze marketingspecialisten richten jouw Facebookbedrijfspagina slim in, adviseren je bij het schrijven van de content en targeten de juiste doelgroep op een trefzeker geografisch gebied.

  • Langdurige relatie
    Door Facebook-advertenties in te zetten kun je jouw doelgroep naar je website sturen, maar daarnaast zorgt dit ook voor engagement door meer likes voor je Facebook-groep. In dit laatste geval bouw je een langdurige relatie op.

  • Cumulatief effect
    Er is geen betere weg dan social media, om 'gratis' aandacht te krijgen voor jouw product of dienst. Hoe meer klikken, likes, deelacties of reacties op jouw advertenties, des te meer verschijningen op de tijdlijn van anderen. Het aantal likes voor jouw Facebook-pagina kan dan snel oplopen.

De Facebookmarketingspecialisten van DBOM helpen je graag bij het optimaal benutten van de mogelijkheden rondom Facebook. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Neem contact op