Online advertising werkt nog beter in combinatie met sterke social- en influencer content. Check de diensten van ons mede Endeavour agency 3sixtyfive.

waar wij goed in zijn

Social Media Adverteren

Ongeveer negen op de tien Nederlanders maken gebruik van Social Media. Je vrienden, ouders en in veel gevallen zelfs je opa en oma zijn actief op Social Media. Naast de sociale activiteiten, bieden de meeste Social Media (Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram) de mogelijkheid om te adverteren. De (demografische) gegevens die door de Social Media platformen van de gebruikers worden vergaard, vormen enorme databases voor commercieel gebruik. Social Advertising is geboren. 

Grote databases, betere Social Ads

Deze grote en bruikbare databases stellen je in staat om gericht je doelgroep te kiezen op basis van geslacht, leeftijd, locatie, opleidingsniveau, relatiestatus, interesses en hobbies. Bovendien kan worden nagetrokken wie wat ‘liket’ en waar deze gebruikers vandaan komen. Middels deze gegevens kun je gemakkelijk de inhoud en indeling van een advertentie bepalen, zodat deze aansluit bij de doelgroep die je graag wilt bereiken. Dit betekent dat je profiteert van betere advertenties met een effectiever bereik van jouw doelgroep. 

Wil je social media advertenties inzetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.  


Neem contact op