waar wij goed in zijn

Zoekwoorden Analyse

Goede informatie op je website komt niet uit de lucht vallen. De informatie moet kwalitatief zijn en relevant voor jouw doelgroep. De kunst is om door de ogen van de consument te kijken binnen de zoekwoorden analyse: Welke zoekwoorden tikt jouw doelgroep in om jouw producten of diensten te vinden? 

De juiste keywords voor de juiste doelgroep

Als een bezoeker jouw website heeft gevonden wil je dat hij of zij tevreden is met het zoekresultaat. Je wilt dat de bezoeker op jouw webpagina blijft. Of, liever nog, naar een volgende pagina klikt. Daarentegen wil je voorkomen dat de bezoeker meteen weer van jouw webpagina vertrekt. Met behulp van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek kan precies worden nagegaan welke woorden je doelgroep gebruikt om jouw product of dienst te vinden in Google. Ook kijken we naar de concurrentie om goed te scoren in de zoekresultaten, wanneer die zoekwoorden worden ingetypt. 

We geven je helder advies welke woorden je moet gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep, jouw website vindt. Wij speuren voor jou naar de zoekwoorden die jouw website of -pagina naar een toppositie brengen.


Neem contact op