waar wij goed in zijn

SEO Tekstschrijver

'Write for humans, optimize for robots', luidt de kern van SEO Copywriting. Oftewel, de teksten op je website dienen geschreven te zijn voor je doelgroep, niet om te scoren in zoekmachines. DBOM heeft zich dan ook als doel gesteld om websiteteksten te maken voor jouw doelgroep, die ook goed scoren in de zoekresultaten van Google. Deze SEO-teksten zijn prettig leesbaar, zo begrijpelijk mogelijk voor zoekmachines en gebaseerd op de meest relevante zoekwoorden. 

SEO-teksten door DBOM

Onze SEO-tekstschrijvers stemmen de inhoud van de SEO-teksten nauwkeurig met je af. Ook kunnen zij bestaande teksten verder verbeteren. Wij herschrijven bestaande teksten snel en probleemloos naar prettig leesbare en SEO-technisch optimaal presterende informatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid je SEO-teksten of -content regelmatig te laten updaten, aanvullen of bijwerken. Denk hierbij aan blogartikelen of een wisselend productaanbod. Ook deze updates zullen bijdragen aan betere vindbaarheid in zoekmachines.

Heb je een meertalige website? DBOM verzorgt SEO teksten in alle talen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Neem contact op