Online advertising werkt nog beter in combinatie met sterke social- en influencer content. Check de diensten van ons mede Endeavour agency 3sixtyfive.

waar wij goed in zijn

Linkbuilding

Linkbuilding is het pro-actief werken aan een sterker linkprofiel. Google beoordeelt websites aan de hand van het aantal inkomende links. Waarbij elke link als een positieve stem wordt geteld. In het verleden werd hier handig op ingespeeld door honderden links vanaf eenvoudige (spammy) websites te realiseren. Maar hier heeft Google een stokje voor gestoken met nieuwe updates. Linkbuilding anno 2016 gaat niet meer om kwantiteit maar om kwaliteit. Waarbij het vergaren van links onder de noemer content marketing valt. Websites met links vanaf irrelevante, spammy en ongeloofwaardige websites lopen risico op een penalty. Daar tegenover staan de websites die links ontvangen van relevante, populaire en actieve websites. Zij bouwen een krachtig linkprofiel op wat tot betere posities in de zoekresultaten zal leiden.

Linkbuilding met DBOM

Bij DBOM werken we volgens de richtlijnen van Google. Zodat onze klanten nooit het risico lopen op een Google penalty. Een linkbuilding traject bestaat uit een aantal fases. Waarbij jij als klant actief wordt betrokken. De fases zijn:

  1. Een 0-meting van huidige stand van zaken

  2. Een uitgebreid onderzoek naar posities van zoekwoorden en nieuwe kansen

  3. Er wordt een strategie uitgestippeld die past bij uw wensen en doelstellingen

  4. Er worden passende sites (linkpartners) gezocht die aansluiten bij uw website.

  5. De potentiële linkpartners worden benaderd om de link te realiseren

  6. Er wordt unieke waardevolle content ontwikkeld voor de linkpartners.

  7. De link wordt geplaatst.

De voortgang wordt gerapporteerd in een online overzicht. Deze is altijd up-to-date en kan je op elk moment bekijken. Daarnaast rapporteren we maandelijks de belangrijkste prestaties.

Heb je interesse in linkbuilding en wil je betere posities bij de zoekresultaten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Neem contact op