waar wij goed in zijn

AdWords

AdWords is de meest bekende vorm van SEA en wordt vanaf het prille begin al door DBOM ingezet. Het is een zeer effectieve manier gebleken om jouw doelgroep te bereiken via advertenties in de zoekmachine van Google. Deze advertenties zijn zeer relevant, omdat je ze pas laat zien wanneer iemand zoekwoorden in google invoert, die van tevoren door ons zijn bepaald. Je betaalt pas als een bezoeker op jouw advertentie klikt, die direct doorverwijst naar jouw website. DBOM kan AdWords campagnes geheel opbouwen en instellen, maar de campagnes ook verder optimaliseren, wanneer deze reeds bestaan.

AdWords campagnes opbouwen

In eerste instantie zal het AdWords account gebouwd moeten worden. De vele verschillende zoekwoorden die de klant kan inzetten om advertenties te tonen, zullen in de juiste campagnestructuur gezet worden met daarbij de juiste instellingen. 

AdWords campagnes optimaliseren

Op vooraf bepaalde periodieke momenten zullen de campagnes geëvalueerd worden. Op basis van deze evaluatie zullen aanpassingen volgen welke de prestaties verbeteren. Alle bevindingen, aanbevelingen en aanpassingen worden op vaste momenten gerapporteerd.

Wat kan DBOM verder voor je doen?

  • Advertentie creatie: de juiste advertentietekst of banner is van groot belang. DBOM neemt de taak op zich om samen met jou de gewenste boodschap in deze korte advertenties te plaatsen.
  • Instellingen; er zijn veel mogelijkheden met AdWords. DBOM zorgt dat je altijd de juiste instellingen voert voor jouw campagnes en hiermee de doelgroep optimaal bereikt.
  • Management, Analyse en Rapportage: DBOM neemt de continue zorg en management van campagnes over en zorgt ervoor dat de campagnes altijd optimaal presteren.

Denk je dat Google Adwords een goede manier is om jouw doelgroep te bereiken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Neem contact op