waar wij goed in zijn

Dashboarding

Het meetinstrument van Google, Google Analytics, is uitgebreid maar ook onoverzichtelijk. Het staat bomvol data waarbij er keuzes kunnen worden gemaakt voor verschillende filters, segmenten en functies. Nu hebben wij een oplossing. We hebben een eigen Dashboard gecreerd: het DBOM Dashboard.

DBOM Dashboard: blijf op de hoogte van jouw voortgang

Met het DBOM dashboard krijg je in één oogopslag inzicht in de prestaties van je website en campagnes. Dankzij de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke inrichting van het Dashboard, hoef je niet je tijd te verdoen aan het zoeken naar de relevante gegevens. Alle informatie die je nodig hebt, staat op slechts één pagina weergegeven. Bespaar tijd en blijf dagelijks op de hoogte van de voortgang van jouw online activiteiten. Profiteer vervolgens van je up-to-date kennis door snel en slim te reageren. Bovendien geeft DBOM advies en zijn we altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

Omdat het gaat om een custom dashboard hoef je slechts aan te geven wat voor informatie voor jouw website interessant en relevant is en welke je graag terug zou willen zien in het DBOM Dashboard. Wij maken het dashboard precies op maat voor elke klant. Heb je interesse? Neems contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Neem contact op