Online advertising werkt nog beter in combinatie met sterke social- en influencer content. Check de diensten van ons mede Endeavour agency 3sixtyfive.

Waar wij goed in zijn

SEO

SEO

Je kunt de mooiste website van de wereld hebben, maar zonder bezoekers levert het niets op. Wij onderzoeken wat jouw website nodig heeft om goed te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, en helpen je dit te realiseren.

Lees meer
SEA

SEA

Je wilt goed vindbaar zijn binnen de zoekmachines, maar dan wel in een korte periode. Dan biedt SEA uitkomst. Hierbij baant jouw website zich via betaalde advertenties de weg naar boven. Opbouw, beheer, you name it! 

Lees meer
Social Ads

Social Ads

Social media heeft als voordeel dat veel persoonlijke gegevens al voor je verzameld zijn. Op basis van demografie, geografie en aangegeven voorkeuren en interesses kan gemakkelijk en effectief worden geadverteerd. 

Lees meer
Data Analyse

Data Analyse

Wij richten jouw Google Analytics in en zorgen iedere maand voor de bijbehorende rapportages. Jij begrijpt hoe jouw klanten je website vinden, gebruiken en hiermee interacteren. En meten is weten, daarom baseren wij onze keuzes op data.

Lees meer
Display Advertising

Display Advertising

Trek de aandacht van de consument met tekst-, beeld-, interactieve-, en videoadvertenties op het beeldscherm. Bereik prospects of retarget eerdere bezoekers van jouw site en zorg dat jouw merk top-of-mind is.

Lees meer
SEO Websites

SEO Websites

Een website kan er wel piekfijn uitzien en toch slecht vindbaar zijn in de zoekmachines. Zonde! Vinden wij van DBOM. DBOM zorgt er daarom voor dat alles in één keer is geregeld: een mooie website dat volgens de richtlijnen van o.a. Google, SEO-vriendelijk is ingericht.

Lees meer
E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een welbekende en uitstekende methode om de relatie van huidige klanten te versterken. Maar met e-mailmarketing reactiveer je ook de relatie met oude klanten en overtuig je potentiële klanten om een relatie aan te gaan.

Lees meer
Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Een beter conversieproces betekent meer omzet! Door onderzoek te doen en te testen, zorgt DBOM voor conversie optimalisatie. Wij kruipen in de huid van de gebruiker en geven je deskundig conversie-optimalisatie-advies op basis van harde cijfers.

Lees meer
Mobile Marketing

Mobile Marketing

Het gros van de mensen heeft een mobiele telefoon en is daardoor doorgaans ten alle tijden bereikbaar. Met Mobile Marketing maak je hier dankbaar gebruik van door in de juiste situaties de juiste reclame-uitingen naar de juiste doelgroep te communiceren.

Lees meer