Online advertising werkt nog beter in combinatie met sterke social- en influencer content. Check de diensten van ons mede Endeavour agency 3sixtyfive.

Afstuderen bij DBOM! Een kennismaking met Tom28 February 2019

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Tom van Bodegraven, en ik mag mijzelf sinds kort online marketingstagiair noemen, supertof! Met mijn 21 jaren jong kom ik de DBOM-family versterken. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Maar voordat ik begin is een introductie van mijzelf wel op zijn plaats. 

Ik ben dus Tom, 21 jaar en ik woon in Hoofddorp. Twintig minuutjes in de bus naar Haarlem en ik ben op kantoor. Lekkere korte reistijd! Ik studeer momenteel commerciële economie aan de hogeschool Leiden. Hier zit ik in mijn vierde jaar en ik ben van plan dit jaar af te studeren. Hiervoor had ik een bijbaantje als chef in de keuken bij een tapas-restaurant. Quesedilla’s zijn mijn specialiteit. Daarnaast heb ik een jaar geleden stagen gelopen bij televisiezender Eurosport als social-media en marketingstagiair. Hier heb ik mee mogen draaien met de campagne voor de Olympische Winterspelen. Het was een toffe tijd met mooie herinneringen. 

Wat zijn je passies?

Dan mijn passies: mijn grootste passie is voetbal. Ik ben groot Ajax-fan en daarnaast voetbal ik zelf ook nog. Zondag staat voor mij dus in het teken van voetbal. Eerst zelf spelen en daarna de tv aanzetten voor Ajax. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd af te spreken met vrienden. Een potje karten of bowlen is altijd gezellig. Al moet ik wel winnen, want ik kan niet zo goed tegen mijn verlies.

Wat ga je doen bij DBOM?

Ik ga dus afstuderen bij DBOM. Online marketing vond ik altijd al interessant en ik wilde dat graag van dichtbij meemaken. DBOM heeft mij die kans gegeven! Voor mijn scriptie ga ik onderzoek doen naar voice search. Je hebt vast wel eens iets geroepen in de richting van: ‘’Hi Siri, speel volgende nummer af’’ of ‘’Hi Google, wat voor weer wordt het morgen?’’. Hopelijk herken je deze kreten wel. Dat ga ik dus onderzoeken! Waarom gebruik jij deze spraakassistenten? En wanneer gebruik je die dan? Dat zijn vragen waar ik antwoorden op ga zoeken. Ik heb veel zin om mij te specialiseren in deze ontwikkeling en ben benieuwd naar de uitkomsten! Gebruik jij vaak voice search? Misschien komen we dan nog wel in contact. 

Kortom, het wordt voor mij een leuke en leerzame periode. Ik heb ontzettend veel zin in het DBOM avontuur en hoop veel nieuwe mensen te leren kennen.