Online advertising werkt nog beter in combinatie met sterke social- en influencer content. Check de diensten van ons mede Endeavour agency 3sixtyfive.

INFLUENCER MARKETING SOCIAL MEDIA MARKETING B2B INFLUENCER MARKETING

Welkom bij DBOM

Start nu met echte
online marketing

Benieuwd naar onze aanpak?

Graag introduceren wij je:

Onze pilaren

Coming together is the beginning, keeping together is progress, working together is succes   

- Henry Ford

Data

Data

Strategie, Implementatie & Interpretatie

Door de juiste dingen goed te meten, kunnen we 100% zekerheid geven in besluitvorming. Wij bieden daarom ondersteuning om de juiste informatie bij de juiste persoon te krijgen en deze ook uit te leggen waar nodig. Handelen op basis van de juiste data is vrijwel niet meer weg te denk uit het moderne zakelijke spectrum.

Performance

Performance

Strategie, Creatie & Management

Wij inventariseren welke kanalen relevant zijn voor klanten en welke voor de korte en lange termijn doelstelling geschikt zijn. Bij inzet van campagnes is een regelmatige monitoring en management van groot belang. Performance kanalen zijn er om een positief ROI te tonen, deze moet dan ook actief nageleefd worden.

Content

Content

Onderzoek, Advies & Creatie

Het stellen van gerichte vragen over uw product, bedrijf en klantenkring speelt hierin een duidelijke rol. Naast creatie gebruiken we content ook om de autoriteit van klanten te verhogen. DBOM biedt klanten jarenlange ervaring in het strategisch inzetten van content om posities binnen zoekmachines te verbeteren.

Vind samen met ons de stijgende lijn online met onze

Online marketing Diensten

SEO

SEO

Je kunt de mooiste website van de wereld hebben, maar zonder bezoekers levert het niets op. Wij onderzoeken wat jouw website nodig heeft om goed te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, en helpen je dit te realiseren.

Lees meer
SEA

SEA

Je wilt goed vindbaar zijn binnen de zoekmachines, maar dan wel in een korte periode. Dan biedt SEA uitkomst. Hierbij baant jouw website zich via betaalde advertenties de weg naar boven. Opbouw, beheer, you name it! 

Lees meer
Social Ads

Social Ads

Social media heeft als voordeel dat veel persoonlijke gegevens al voor je verzameld zijn. Op basis van demografie, geografie en aangegeven voorkeuren en interesses kan gemakkelijk en effectief worden geadverteerd. 

Lees meer
Data Analyse

Data Analyse

Wij richten jouw Google Analytics in en zorgen iedere maand voor de bijbehorende rapportages. Jij begrijpt hoe jouw klanten je website vinden, gebruiken en hiermee interacteren. En meten is weten, daarom baseren wij onze keuzes op data.

Lees meer
Display Advertising

Display Advertising

Trek de aandacht van de consument met tekst-, beeld-, interactieve-, en videoadvertenties op het beeldscherm. Bereik prospects of retarget eerdere bezoekers van jouw site en zorg dat jouw merk top-of-mind is.

Lees meer
SEO Websites

SEO Websites

Een website kan er wel piekfijn uitzien en toch slecht vindbaar zijn in de zoekmachines. Zonde! Vinden wij van DBOM. DBOM zorgt er daarom voor dat alles in één keer is geregeld: een mooie website dat volgens de richtlijnen van o.a. Google, SEO-vriendelijk is ingericht.

Lees meer

Maak kennis met

Lianne Landsman

Maak kennis met

Moniek Warmerdam

Maak kennis met

Tom van Bodegraven

Maak kennis met

Tessa Metselaar

Maak kennis met

Sjoerd Folkeringa

Lotte Onland - Holland Pass

Marketeer Holland Pass

“De samenwerking met DBOM heeft ons niet alleen veel meer bezoekers gebracht....”

De samenwerking met DBOM heeft ons niet alleen veel meer bezoekers gebracht, maar ook een glimlach na elke meeting. Ze steunen je niet alleen online, maar zijn altijd bereid om mee te denken in alle facetten van het bedrijf. Bedankt voor al jullie hulp en dat jullie altijd voor ons klaar staan :)

Judith Dam - Onbeperkt in Beweging

“Verstand van zaken, up-to-date, behulpzaam, correct en snel!”

Verstand van zaken, up-to-date, behulpzaam, correct en snel! Dat is waarom wij voor een samenwerking met DBOM hebben gekozen.