Meer leads genereren met DBOM

In korte tijd meer leads genereren? Haal meer uit de leads voor je B2B-bedrijf en kies voor DBOM als online partner. Want: meer leads, meer klanten, meer omzet! Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

 

Hoe zorg je ervoor dat je prospect je weet te vinden op het moment dat hij in de markt is voor jouw product of dienst? Hoe help je je sales afdeling pro-actief te identificeren wie er in de markt is? Hoe zorg je ervoor dat je slimmer bent dan je concurrent? 

 

Dat is het spel dat psychologie, data, content en technologie combineert. Een spel dat we bij DBOM als geen ander weten te spelen. Wij helpen je binnen no time meer leads te genereren.

 

Werk je met DBOM, dan heb je de ambitie om een merk neer te zetten dat thought leadership uitstraalt. Waar men als eerste naar kijkt voor het aanreiken van oplossingen. Die de eerste is die men contacteert als ze in de markt zijn. Het aangaan van duurzame relaties met iedereen in het vakgebied, maakt een belangrijk onderdeel uit van wie je bent. Goed weten hoe, waar en met welke boodschap je je publiek weet te raken, is dan de sleutel. Wij weten hoe. 

 

Geloof ons niet op onze blauwe ogen, maar kijk hoe wij één van onze opdrachtgevers hielpen meer leads te genereren. In slechts 6 maanden zorgden wij voor…

  • 48% meer website traffic 
  • 2,9 x zoveel MQL’s 
  • 4,7 x zoveel SQL’s 
 

Gratis Kansenrapport

Benieuwd naar je kansen? Wij brengen in kaart hoe jij meer leads kunt genereren! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer traffic 48%

Meer MQL's 2,9x

Meer SQL's 4,7x

8 pijlers om meer leads te genereren

De succesformule van DBOM voor leadgeneratie legt altijd de focus op acht pijlers. Met deze pijlers kunnen wij op verschillende manieren meer leads genereren voor jouw bedrijf. Van Buyer Persona Ontwikkeling tot Marketing Automation: wij slepen de leads voor je binnen. De acht pijlers zijn: 

Buyer Persona & Buyer Persona Ontwikkeling

Content Marketing

SEO

Social Advertising

Marketing Automation

Dashboarding

SEA

Display Advertising

Cases