Krijg meer inzicht met Data Analytics

Maak belangrijke beslissingen niet op basis van je onderbuikgevoel, maar vertrouw op keiharde data. Data Analytics geeft je inzicht in alle beschikbare data binnen je bedrijf en helpt je de juiste keuzes te maken. 

 

Met Data Analytics worden gegevens uit het heden en verleden verzameld uit verschillende bronnen. Dit kunnen zowel interne als externe bronnen zijn. De inzichten die verzameld worden, kunnen gebruikt worden bij het maken van beslissingen die resulteren in meer winst voor jouw webshop.

 

Maar welke data moet je verzamelen? Hoe moet je de verzamelde data lezen? En hoe zet je data om in groei? 

 

Als je met deze vragen worstelt, ben je bij DBOM aan het juiste adres! Onze teams helpen jou data te begrijpen en daaruit vervolgens beslissingen te maken. Want de beschikbare data is oneindig, en vaak ook nog eens moeilijk te begrijpen.

 

Wij helpen jou met het selecteren van relevante data en vertalen dit naar conclusies die eenvoudig te begrijpen zijn. Deze conclusies gebruiken we vervolgens om de juiste beslissingen te nemen, waarmee jouw groeidoelstellingen behaald kunnen worden. 

 

 

Gratis Kansenrapport

Benieuwd naar je kansen? Wij brengen in kaart hoe jij meer inzicht kunt krijgen! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aantal dashboards 121

Meer traffic 48%

Meer conversies 63%

Succesformule voor Data Analytics

De succesformule van DBOM voor Data Analytics legt altijd de focus op acht pijlers. Met deze pijlers kunnen wij op verschillende manieren inzicht krijgen in relevante data voor jouw bedrijf. Van Customer Data Platform tot Google Tag Manager. Jouw data is bij ons in goede handen. De acht pijlers zijn: 

CDP - Customer Data Platform

Dashboarding

A.I.

Call Tracking

Marketing Automation

Web Analytics

Google Tag Manager

Smart Bidding

Cases