Je online bereik vergroten met DBOM

DBOM helpt je jouw online bereik te vergroten. Bekend worden en blijven bij een groter publiek. Dat is waar bereik bij komt kijken. Voor iedere organisatie het vertrekpunt voor effectieve marketing. Bereik wordt pas interessant op het moment dat de doelgroep aangesproken wordt die ook daadwerkelijk interesse heeft in de services en producten die de bedrijf te bieden hebt. Daar gaat ultraslimme targeting aan vooraf. 

 

Hoe zorg je ervoor dat je alleen die mensen aanspreekt die zitten te wachten op jouw dienst of product? Waar vind je jouw doelgroep dan precies? En welke valkuilen kun je vermijden waar concurrenten wel intrappen? Dat is het spel dat psychologie, data, content en technologie combineert. Een spel dat wij bij DBOM al meer dan tien jaar als geen ander weten te spelen. 

 

Werk je met DBOM, dan heb je de ambitie om een merk neer te zetten dat bekend is. Wat als eerste bij men naar binnen schiet als ze nadenken over oplossingen voor hun problemen. Wat ze niet meer uit hun hoofd kunnen krijgen. Bij DBOM maken we gebruik van de meest geavanceerde technologieën en platformen waardoor wij dit op korte termijn kunnen realiseren.

 

Laat ons je online bereik vergroten en wees zichtbaar op A-locaties voor de geloofwaardigheid van je merk. Doe je belofte met loeistrakke advertenties ten behoeve van je merkbeleving. En zorg dat je nakomt wat je belooft in de rest van de klantreis. Alleen zo kun je van bekend naar bemind gaan. Alleen zo word je onvergetelijk.

 

En soms? Soms draait het vergroten van je online bereik om momentum. Het ijzer smeden als het heet is. Goed weten hoe, waar en met welke boodschap je je publiek weet te raken, is dan de sleutel. Wij weten hoe.

Gratis Kansenrapport

Benieuwd naar je kansen? Wij brengen in kaart hoe jij meer bereik kunt krijgen! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impressies per dag 35.000.000.000

Gem. Stijging Naamsbekendheid 15%

Lagere CPM -50%

Online bereik vergroten? Dit is ons geheim

De succesformule van DBOM legt altijd de focus op acht pijlers. Met deze pijlers kunnen wij op verschillende manieren jouw online bereik vergroten. Van Display Advertising tot Content Marketing: wij pakken het voor je op. Ons team van specialisten maakt voor jou een uniek groeiplan. De acht pijlers zijn:

Display Advertising

Social Advertising

SEA - Search Engine Advertising

SEO - Search Engine Optimization

Dashboarding & Web Analytics

Content Marketing

E-Mail marketing

Video Advertising

Cases