Onze methode

Behaal jouw groeidoelstelling met onze methode

01

Strategie

Reizen met DBOM begint bij de strategiebepaling. Vanuit online marketing doelstellingen stellen we vast hoe we deze gaan behalen. Geen one-size-fits-all, maar een online marketingstrategie op maat. Zo plannen wij samen jullie succes.

02

Opbouw

De strategie staat. Tijd om te bouwen! Welke bouwstenen zetten we in om de online doelen te behalen? Van online campagnes tot de optimalisatie van jullie website: met DBOM allround online marketing agency staat marketing als een huis.

03

Lancering

Drie… twee… een… Go! Met jullie groeistrategie en strak ingericht platform, is het tijd om online te gaan. Klaar voor de start? Laat de turbo zijn werk doen! We beloven dat het leuk gaat worden. 

04

Rapportage

De lancering is slechts het begin. Vanaf dit punt houden wij de resultaten nauwlettend in de gaten. Onze specialisten analyseren, rapporteren én verbeteren de resultaten, voor een continue progressieve voortgang.

05

Bijsturen

Om recht op het doel af te blijven gaan, sturen we regelmatig bij. Samen beslissen we of een eventuele koerswijziging noodzakelijk is. Onze specialisten zetten zich voor 100% in om jouw online doelen te behalen. 

Weten hoe we jouw ambities omzetten
in een online marketing strategie?