SharpSpring

Richt jullie bedrijf zich op B2B, en zoeken jullie naar een manier om anonieme website bezoekers te identificeren en converteren naar klanten? Dan is SharpSpring de marketing automation tool voor jullie bedrijf! Voor slimmere marketing, meer inzicht in de salesfunnel en nog talloze andere voordelen. 

Hoe werkt SharpSpring?

SharpSpring is ontworpen om het marketing- en salesproces in te richten, te analyseren en op te volgen. Software is gemakkelijk direct aan jullie website te koppelen, of via een van de ruim 200 integraties die ze aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan: Facebook, Google Ads, Salesforce en diverse andere CRM’s.

 

Het eigen CRM van SharpSpring segmenteert alle binnenkomende leads. Koppelen we hier je eigen mail aan, dan kun je alle communicatie die er is geweest met een lead nauwkeurig in de gaten houden.

 

Erachter komen welke e-mailing bijvoorbeeld beter werkt is heel gemakkelijk met de vele A/B testing mogelijkheden. Of gebruik de leadscoringfunctie om te bepalen welke lead klaar is voor een aanbieding, demo of sales opvolging. Daarnaast kan jullie organisatie direct in contact komen met bezoekers via de geïntegreerde chatbot.

 

SharpSpring Goldpartner

Genoeg reden om vandaag nog te beginnen met marketing automation. Als Goldpartner van SharpSpring kennen wij deze marketing automation tool tot in de puntjes en maken we de ROI van je marketingcampagnes compleet inzichtelijk.

De voordelen op een rijtje

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Maandelijks opzegbaar
  • Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
  • Geïntegreerd sales-CRM
  • Identificeer anonieme bezoekers
  • Warm leads op via lead nurturing
  • Stel volledig geautomatiseerde (e-mail) campagnes in
  • Koppelingen met eigen CRM mogelijk

DBOM & Marketing Automation van Sharpspring

Met DBOM als kennispartner haal je het meeste uit Sharpspring. Wij stellen alles in en zetten de software naar jouw hand, zodat we er het meest uit kunnen halen. Lees hoe we o.a. met Sharpspring als marketing automationbureau voor andere klanten successen hebben geboekt.

 

Benieuwd wat wij voor je onderneming kunnen betekenen en/of heb je andere vragen? Neem contact met ons op! We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Meer weten?