HubSpot: klaar om echt groei te realiseren?

hubspot marketing automation tool

Waar je organisatie ook op gericht is, je probeert je marketinginspanningen zo efficiënt mogelijk te maken. HubSpot is de marketing en sales tool die je hierbij gaat helpen! Je wordt ondersteund met marketing, sales, customer service en CRM.

 

Hoe werkt HubSpot?

Leads verder in je verkoopproces brengen? Dan zijn de marketing automation functies van HubSpot interessant. Met deze software kun je niet alleen gemakkelijk marketing automation inzetten, maar het helpt je ook bij de aantrekking van je leads. Met formulieren, landingspagina’s, workflows en automatische e-mails, is het opzetten van marketing automation campagnes in een handomdraai gedaan.

 

 

Met HubSpot kan specifieke content voor specifieke fases van de buyers journey ingezet worden. De content bieden we dan aan via formulieren op landingspagina’s. Vervolgstappen? Hieronder een voorbeeld van een marketing automation campagne in HubSpot:

 

 

 1. We bepalen per fase welke content je klant te zien krijgt: stuur een e-mail naar een lead die je whitepaper heeft gedownload.
 2. We zetten automatische e-mails klaar voor je leads die hun gegevens hebben achtergelaten: na het downloaden van je whitepaper bijvoorbeeld.
 3. We zetten automatische e-mails klaar als opvolging voor de eerste mail die we je lead sturen: bijvoorbeeld een herinneringsmail
 4. We maken workflows waarin duidelijk beschreven staat wanneer een specifieke mail gestuurd moet worden: we stellen triggers in en bepalen hoeveel tijd er tussen iedere mail moet zitten
 5. We richten je workflows in van begin tot eind: dus vanaf het moment dat iemand je whitepaper download tot het moment dat jullie een afspraak inplannen

 

Zet HubSpot in met DBOM

Het inzetten van een marketing en/of sales tool is allang geen aanbeveling meer, maar een must do! Als online marketingbureau kennen wij alle ins en outs van HubSpot, waardoor groei met je onderneming realiseren nu nog eenvoudiger is.

 

De voordelen op een rijtje:

 • Een overzichtelijk CRM-systeem
 • Zeer gebruikersvriendelijk
 • Alle benodigdheden op logische plekken
 • Eén platform voor marketing, sales én customer service
 • Diverse marketing automation tools en opties
 • De mogelijkheid om gratis functies zoals een chat en leadflow in te zetten

 

Marketing Automation van HubSpot met DBOM 

Haal het meeste uit HubSpot met DBOM als je implementatie- en consulting partner. Met onze kennis stellen wij alles geheel naar wens voor je in en zorgen dat je marketing zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

 

Benieuwd hoe wij groei voor je onderneming kunnen realiseren via met HubSpot of heb je andere vragen? Neem contact met ons op! Onze experts staan voor je klaar.

Meer weten?