Meer én betere leads met marketing automation

Ontbreekt het aan de leads om de gewenste groei door te zetten? Verander koude websitebezoekers in warme leads. En schuif ze als warme broodjes door naar jullie salesafdeling! Met marketing automation wordt de customer journey zó persoonlijk dat een afwijzing er niet meer inzit. 

Marketing automation tools

Of jullie nu andere bedrijven servicen of klanten, met marketing automation tools halen jullie een stuk meer uit bezoekers! 

 

Doordat de tool op een persoonlijke manier inspeelt op het gedrag van bezoekers, behalen jullie betere resultaten. Maar marketing automation levert nog veel meer voordelen op:

 

  • Meer én betere leads
  • Minder tijd verloren aan marketingactiviteiten
  • Beter inzicht in het gedrag van de doelgroep
  • Meer waarde voor je doelgroep en zodoende meer waardering

Gericht content versturen

Content is onmisbaar om successen te behalen met marketing automation. Per kanaal de juiste content op de juiste manier inzetten is essentieel. Dat is geen punt voor onze contentspecialisten. Zij creëren in een handomdraai een contentstrategie op maat, waarmee wél online doelen bereikt worden.

DBOM als jullie marketing automation bureau

Automatiseer marketingactiviteiten en haal kwalitatievere leads binnen met DBOM als kennispartner. Wij zetten de software naar jullie hand en overtreffen al jouw verwachtingen. Lees hoe we dat als marketing automation bureau voor andere klanten deden:

Meer weten?