Web Analytics

Het maximale halen uit online marketing? Voor de juiste beslissingen is inzicht in de webstatistieken onmisbaar. Zorg dus dat jullie passende data binnenkrijgen en analyseren. Zo weten jullie direct of jullie op het juiste spoor zitten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het op orde krijgen van alle data is een uitdaging. Iets waar onze specialisten jullie graag bij ondersteunen.

Overzicht op maat

Wat er ook gebeurt op jullie website, Google Analytics registreert het. Maar het is niet direct de meest makkelijke tool om uit te lezen. Daarom bouwen onze specialisten custom dashboards. Zodat jullie op ieder gewenst moment in een oogopslag kunnen zien hoe het ervoor staat. Overzicht op maat dus. Voor het allerbeste resultaat. 

Altijd geïnformeerd blijven

Het blijft niet bij overzicht op maat, het gaat nog een stapje verder. Want vanuit de resultaten die jullie zien, informeren en adviseren onze specialisten jullie voor een nog beter resultaat. Groeien wilden jullie, toch? Dan wordt het de hoogste tijd om te gaan beginnen!

Ook next-level resultaten?

Onze eerdere klanten hebben een enorme groei kunnen doormaken met ons advies en het overzicht in hun data. Benieuwd naar hun ervaringen? In onze cases kan je er alles over lezen. Wil jij ook next level resultaten? Neem contact op met DBOM en gebruik data in jouw voordeel.

Meer weten?