Slimmer resultaten behalen? Tijd voor smart bidding

Smart bidding is de toekomst van online marketing. De technologie ontwikkelt zich razendsnel en machines worden steeds slimmer. Met automatische biedstrategieën op basis van machine learning, wordt tijd bespaard en betere prestaties behaald. Speel hierop in en partner up met DBOM. Wij behouden jullie concurrentiepositie niet alleen, wij verbeteren hem.

Razendsnel doelen behalen

Betere resultaten behalen in minder tijd: het klinkt onwerkelijk, maar dat is het niet. De strategie heet niet voor niets ‘smart’ bidding. Deze strategie bepaalt met behulp van machine learning met welk maximaal bod een keyword meedoet in de Google Ads veiling. Hierbij houdt Google rekening met maar liefst 17 miljoen verschillende signalen, iets wat handmatig moeilijk te evenaren is.

 

Met deze biedstrategie bundelen we de kracht van mens en machine, om tot de beste resultaten te komen. Onze specialisten halen alles uit de kast om zo snel mogelijk jouw online successen te realiseren, met smart bidding als helpende hand. Wij laten ons niet leiden door slimme machines. Wij nemen de leiding.

DBOM: jouw onafhankelijke innovatiepartner

Innovatie: wij zijn er dol op. Stilstand is achteruitgang. Gaan jullie niet mee in de technologische ontwikkelingen? Dan halen concurrenten jullie hoe dan ook in. Niet bang om uit de marketing-bubbel te stappen? Dan is DBOM de ideale innovatiepartner. Wij zorgen dat jullie profiteren van de voordelen die nieuwe technologische ontwikkelingen bieden, zodat jullie online doelen behalen.

 

Wij willen niet afhankelijk zijn van één platform. Daarom gebruiken we niet alleen de biedstrategieën van Google, maar zetten we ook onafhankelijke tools in. Zo creëren we de vrijheid om een strategie te kiezen die bij jullie bedrijf past.

 

Ook aan de slag met smart bidding? Groot gelijk! Kijk eerst even naar onze cases en lees waarom onze klanten de keuze maakten voor DBOM. 

Meer weten?