Google Tag Manager specialisten

Google Tag Manager is de oplossing voor een meetbare website. Mits de juiste kennis aanwezig is. Want menig marketeer raakt verdwaald in het doolhof van tags, triggers en variabelen. Maar wij zijn niet menig marketeer. Onze Google Tag Manager specialisten kunnen zich met gemak door het doolhof navigeren. Jullie website is er in een handomdraai klaar voor. Jullie hopelijk ook. 

Bezoekers volgen met tags

Verbeter jullie website met inzicht in bezoekersgedrag. Door te weten wie er op jullie website landt, waar ze vandaan komen en wat ze doen, wordt het een stuk duidelijker waar verbeterpunten liggen om hier meer uit te halen. Dankzij onze Google Tag Manager specialisten kunnen jullie op dit inzicht vertrouwen. 

 

 

Het gedrag van de klant volgen

Google Tag Manager werkt als een camera drone op websites. Na plaatsing is het een kwestie van vrij rondvliegen om bijna al het gedrag van klanten te volgen. De bevindingen zijn vervolgens inzichtelijk via Google Analytics.

 

Voor een completer beeld kunnen onze specialisten de data vervolgens verwerken in een overzichtelijk dashboard. Met de juiste cijfers in handen, weten jullie zo precies wat de volgende stap zal zijn.

Webstatistieken zo leesbaar als een open boek

Zet onze specialisten in om jullie webstatistieken zo leesbaar te maken als een open boek. Lees voor wie wij dit eerder deden en laat DBOM de data onder handen nemen met Google Tag Manager.

Meer weten?