Call Tracking voor meer over bellers

Telefoontjes zijn voor iedere business van onschatbare waarde. Soms is de beller te herleiden naar een bron. Maar de meeste leads pakken direct hun telefoon om jullie nummer te bellen. Handmatig. Zonder klikken. Hoe kan de waarde van zo’n lead dan teruggerekend worden naar een campagne of marketing-effort? Met Call Tracking!

Hoe goed presteren campagnes nu echt?

Bijna driekwart van alle mobiele zoekopdrachten resulteert in een telefonische oproep. Zonder de complete data, kan dit resulteren in een verkeerd beeld van de effectiviteit van campagnes.

 

Geven webconversies aan dat een bepaalde campagne niet goed loopt? Dan zal ieder andere marketeer de campagne stopzetten. Maar wat nu als uit call tracking blijkt dat juist die campagne de meest waardevolle telefoontjes binnenhaalt? Door telefonische conversies niet goed te meten, worden verkeerde beslissingen gemaakt. Iets dat wij niet laten gebeuren.

 

Wij zorgen dat we het plaatje compleet krijgen, zodat het marketingbudget op een efficiënte manier ingezet en gestuurd kan worden. Met call tracking weten jullie na ieder telefoongesprek:

 

  • Wie er heeft gebeld
  • Via welk kanaal er is gebeld
  • Welke zoekwoorden hebben geleid tot het telefoongesprek

Call tracking is zo geregeld met DBOM

Loop geen waardevolle data meer mis en ga aan de slag met deze meetmethode. Benieuwd hoe we call tracking succesvol implementeerden voor eerdere klanten? Lees dan de cases!

Meer weten?