Overtuig klanten en zoekmachines met SEO Copywriting

Copywriting is het schrijven van een overtuigende tekst. SEO Copywriting zorgt ervoor dat die overtuigende tekst geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Een tekst schrijven die klanten overtuigt én door bots wordt begrepen is geen eitje. Daarom heb jij echte experts nodig. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Overtuigende SEO-teksten

Pakkende, scherpe en overtuigende teksten. Stuk voor stuk geschreven met jullie doelgroep in gedachten. Zo houden wij de aandacht vast van elke lezer. Lezers van letters en lezers van nullen en enen. De bots moeten de teksten immers ook begrijpen. 

Wij zorgen dat SEO-teksten hoog gewaardeerd door lezers en daarmee door zoekmachines worden. Tijd voor ultieme vindbaarheid!

Het winnen van de SEO-wedstrijd

Jullie kunnen of meedoen aan de SEO-strijd, of ‘m winnen. En het liefst gaan jullie natuurlijk voor het tweede. Om inzicht te krijgen in huidige resultaten en mogelijke kansen, start een SEO Copywriting traject met een Keyword & Content Gap Analyse. 

 

De Keyword & Content Gap Analyse biedt zicht op:

  • Huidige rankings
  • Rankings van concurrenten
  • Kansen 

 

Met die informatie creëren we een winnende SEO Copywriting strategie en maken we de bijbehorende teksten. 

Herschrijven en optimaliseren

Al in het bezit van een stel superteksten, maar doen ze weinig voor zoekmachines? In dat geval kan herschrijven en optimaliseren van jullie copy een goed idee zijn. Binnen de kortste keren stijgen jullie teksten naar de mooiste posities.

Vraag onze klanten naar hun succesverhaal

Cijfers liegen niet. Bekijk onze cases om te zien welke resultaten wij voor onze klanten hebben geboekt met SEO Copywriting!

Meer weten?