Neem een kijkje achter de schermen

Wij hebben met veel toffe klanten kunnen werken in de afgelopen 15 jaar. Onze jarenlange ervaring met Digital Marketing levert continu interessante business cases op. Wij hebben van de meest leerzame gevallen, waarbij we met unieke probleemgevallen of doelstellingen te maken kregen, cases gemaakt. Deze zullen hieronder te lezen zijn. Dus neem een kijkje achter de schermen en zie hoe wij onze expertise gebruiken om oplossingen te bieden voor onze klanten.

Category filter
Online Marketingstrategie, SEO
Talent Talks

Hoe DBOM meer dan een verdubbeling van het aantal organische websitebezoekers realiseerde voor Talent Talks? Met een ijzersterkte allround online marketingstrategie. Lees hier hoe.

Lees case
SEA
Van Poelgeest

Meer leads tegen een lagere investering. Die uitdaging gaan wij graag aan! Lees hoe wij dit ambitieuze doel hebben gerealiseerd voor Van Poelgeest.

Lees case
SEA
Sauna Kadoshop

Sauna Kadoshop schakelde de hulp van DBOM in bij het promoten van saunaproducten. Lees hoe wij een omzetstijging realiseerden die alle verwachtingen overtrof.

Lees case
Social Media Advertising
Adver-Online

Het doel: groeien, groeien en nog eens groeien. Het resultaat: een verdubbeling van het aantal leads. Ontdek hoe DBOM LinkedIn succesvol inzette voor Adver-Online.

Lees case