Neem een kijkje achter de schermen

Wij hebben met veel toffe klanten kunnen werken in de afgelopen 15 jaar. Onze jarenlange ervaring met Digital Marketing levert continu interessante business cases op. Wij hebben van de meest leerzame gevallen, waarbij we met unieke probleemgevallen of doelstellingen te maken kregen, cases gemaakt. Deze zullen hieronder te lezen zijn. Dus neem een kijkje achter de schermen en zie hoe wij onze expertise gebruiken om oplossingen te bieden voor onze klanten.

Category filter
Leads, Marketing Automation, Online Marketingstrategie
Elysee Dental

Elysee Dental zocht naar strategisch plan om de komende jaren, door gebruik van SharpSpring, de gewenste groei te behalen. Met DBOM als keuze hebben ze geen spijt. Lees hier welke resultaten wij voor ze behaalden.

Lees case
Leads, Marketing Automation
Flexpower

Flexpower was klaar voor een marketing automation offensief. En wij ook. Zo verdrievoudigden wij het conversiepercentage voor Flexpower.

Lees case
Bereik, Data Analyse, Online Marketingstrategie
Broederliefde

Een succesvolle online marketingstrategie voor Broederliefde, met als resultaat een uitverkocht concert. Zo deden wij dat.

Lees case
E-commerce, SEA
Eurotackle

Eurotackle schakelde DBOM in om de ruim 13.000 producten in het assortiment aan de man te brengen via Google Shopping. Ontdek hoe wij de ROAS verdrievoudigden!

Lees case