Wat maakt DBOM de bom?

De onmisbare kracht van DBOM is zijn team. Met acht vaste spelers, en een (gezonde) wisseling van de wacht qua stagiairs en trainees, zit er een club die DBOM écht de bom maakt. Maar, wat vinden de teamleden van DBOM nu eigenlijk zelf zo tof aan hun DBOM? 


Wat zeggen DBOM'ers over DBOM?


Online Marketing Manager Maxime Eringa: "Voor mij is DBOM echt de bom omdat het een heerlijke werkomgeving is waar mijn collega's mijn vrienden zijn en er onwijs veel ruimte is voor eigen ideeën. DBOM stimuleert mij in het opdoen en vergroten van kennis, wat ontzettend belangrijk is in een snel veranderende online wereld."


Online Marketing & SEO-specialist Jacco van Lith: "DBOM levert altijd net dat beetje extra voor de klant, zo blijven de klanten tevreden en kan ik mijzelf blijven uitdagen in mijn werkzaamheden. Daarnaast ben ik erg blij met de ruimte die DBOM biedt voor zelfontwikkeling en inbreng van eigen inzichten. In combinatie met een geweldig en gezellig team, maakt dit voor mij DBOM echt de bom!"


Head Online Koplopers Martijn van Royen: "DBOM is voor mij de bom omdat ik hier de optimale balans vindt tussen plezier en hoogwaardige online marketingdiensten. Bovendien heb ik hier de kans gekregen om de detacheringstak in online marketing op te zetten, dus ik geniet van de ruimte die ik krijg binnen DBOM en binnen de groep."


Head Coster Copy en Content Marketing Specialist Merit Koutstaal: "Wat ik zo tof vind aan DBOM is dat het een bedrijf is dat voor kwaliteit boven kwantiteit staat. We zijn allemaal ontzettend betrokken bij onze klanten en bij elkaar. Met een superhecht team en veel ruimte voor ontwikkeling, biedt DBOM mij op dagelijkse basis heel veel plezier in mijn werk. En sinds ik vanuit DBOM Coster heb kunnen ontwikkelen, is het natuurlijk al helemaal feest. DBOM is zeker de bom voor mij!"


Online Marketing Specialist Lianne Landsman: "DBOM is ‘de bom’ voor mij, omdat ik hier de ruimte krijg om mij écht te ontwikkelen tot de online marketing professional die ik wil zijn. Ook vind ik het superleuk dit samen te kunnen doen met een enthousiast, gedreven en supergezellig team."


Online Marketing Specialist Anna Wijnen: "Voor mij is DBOM ‘de bom’ omdat ik binnen dit superleuke team niet alleen op professioneel gebied stappen kan maken, maar ook de ruimte krijg om mij persoonlijk verder te blijven ontwikkelen."


Online Marketing Specialist & Online Koploper Claire van de Velde: "DBOM betekent voor mij werken in een gezellig en ambitieus team. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid waardoor we ons allemaal tot de beste professionals ontwikkelen."


Online Koploper Mitchel van Luit: "DBOM is de bom omdat er maar weinig bedrijven zijn waar professionaliteit, creativiteit en lef zo goed samen gaan. Deze combinatie maakt dat het werk van DBOM net een stapje verder gaat. En daarnaast is het een erg gezellig team om mee te werken."


Online Marketing Stagiair Tom van Bodegraven: "DBOM heeft mij de kans gegeven om mij te ontwikkelen op het gebied van online marketing! Ik ben als stagiair top ontvangen, en voel mij direct thuis op mijn werkplek. Er heerst een hele ontspannen en gezellige sfeer. Dat maakt DBOM voor mij de BOM!"


 


Deel uitmaken van het DBOM-team? 


Check onze vacatures. We staan altijd open voor nieuwe marketingtalenten!

Meer weten?