Een goede klik met je collega’s is het belangrijkste wat er is – Junior Online Marketeer Tessa Metselaar (21)

Wie ben je en waar kom je vandaan? 


"Mijn naam is Tessa Metselaar (21 jaar) en ik versterk het team van DBOM sinds kort als junior online marketeer. Ik woon in het Noord-Hollandse plaatsje Limmen, maar ben dringend op zoek naar een woning in Haarlem. Vorig jaar studeerde ik af aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik de opleiding International Business Management volgde. In mijn vrije tijd wandel ik graag een over het strand of in de duinen met mijn hondje Roef, een Toy Poedel. Wat dat betreft houd ik echt van dieren; het is zo leuk als je van werk thuiskomt en er komt zo’n kwispelend teddybeertje op je afgerend! Verder hecht ik heel veel waarde aan familie en vrienden. Mijn familie woont in hetzelfde dorp, dus we gaan vaak spontaan bij elkaar over de vloer. Die spontane familiebezoekjes ga ik wel missen als ik straks in Haarlem woon.”


Wat vind je leuk aan DBOM? 


“Tijdens de gesprekken bij DBOM voelde het meteen goed. Ik kon gelijk goed met iedereen praten; alsof ik ze al jaren kende. Dat gevoel werd alleen maar sterker toen ik er aan de slag ging. Ik vind het belangrijk om een goede klik met mijn collega’s te hebben. Bij DBOM krijg je dan ook genoeg ruimte om een goede band met je collega’s op te bouwen. Zo genieten we iedere dag gezamenlijk van een heerlijke lunch en spelen we regelmatig een potje tafeltennis in de pauze. Ook de vrijdagmiddagborrels zijn goede momenten om je collega’s beter te leren kennen. Er heerst een open sfeer bij DBOM en dat maakt het een hele prettige werkomgeving.”


Wat hoop je te bereiken over 5 jaar?


“Ik heb gemerkt dat de online marketingkennis die je tijdens je studie meekrijgt redelijk verouderd is. Op dit moment leer ik dan ook ontzettend veel van mijn collega’s. Ik vind het interessant om over online marketing te praten en er meer over te leren. De komende jaren hoop ik mijzelf dan ook bij DBOM te ontplooien tot een echte marketeer. Ik heb er ontzettend veel zin in!”


Welkom in het team Tessa, we wensen je een hele fijne tijd toe bij DBOM!

Meer weten?