Het doek is gevallen voor Internet Explorer

Na een lange lijdensweg van klachten, bugs en beveiligingsissues wordt Internet Explorer, Microsofts eigen webbrowser, dan eindelijk uit zijn lijden verlost. 


Internet Explorer is voor vele van ons de browser waarmee we zijn begonnen, waarmee we voor het eerst op het internet gingen “surfen”, waar we de wondere wereld van het internet mee ontdekte en, waar we uiteindelijk een nieuwe webbrowser zoals Google Chrome of Firefox mee hebben gedownload.


Internet Explorer is door vele de afgelopen jaren gebruikt als pispaaltje, en een bron van inspiratie geworden voor vele meme’s op websites als 9gag en 4chan.


Maar Microsoft heeft wel een nieuwe browser aangekondigd, dus voor fans van Microsoft browsers niet getreurd, Project Spartan komt eraan. 

Project Spartan wordt de nieuwe browser voor gebruikers van Windows 10 en biedt veel nieuwe mogelijkheden. Zo kan een gebruiker tijdens het bekijken van pagina’s op internet overal notities toevoegen zoals in meerdere tools van Microsoft al het geval is en wordt ook Cortana geïntegreerd die als een soort assistent zal dienen voor de gebruiker. Of Project Spartan een verbetering zal zijn ten opzichte van Internet Explorer is de vraag, hiervoor zullen we de lancering van Windows 10 dit jaar moeten afwachten. 

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.