Bereik miljoenen professionals met LinkedIn Ads

Adverteren op het grootste zakelijke sociale netwerk van Nederland? Met LinkedIn Ads verspreiden we jullie boodschap onder miljoenen vakmensen. Met maar liefst 4,7 miljoen gebruikers is ook jullie doelgroep actief op dit platform. Onze LinkedIn-specialisten van DBOM zetten hun kennis graag in om jullie bereik en naamsbekendheid in de zakelijke wereld te vergroten. It’s what we do best!

LinkedIn advertising

Zichtbaarheid bij de zakelijke doelgroep

In no time brengen we jullie bedrijf, vacature, product of dienst in beeld bij miljoenen Nederlandse professionals. Welke doelstellingen jullie ook willen bereiken, DBOM heeft er een succesplan voor. Als voorloper op het gebied van LinkedIn Ads, zijn wij jullie ideale kennispartner. Wij verspreiden advertenties met de laagste kosten en de hoogste resultaten.

Bereik alleen geschikte kandidaten

Op zoek naar versterking? De zoektocht naar de ideale kandidaat is vaak een lang proces. Maar niet met onze specialisten. Hoe? Door een combinatie van de adverteermogelijkheden van LinkedIn, de gegevens van LinkedIn-gebruikers én onze ervaring en expertise. Met alleen ervaring redden we het niet. Sociale platforms innoveren immers in rap tempo, maar wij innoveren mee. Sterker nog, we blijven ze het liefst nog een stapje voor.

Boek resultaat met LinkedIn Ads

Neem een kijkje bij onze cases en lees hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren. Wanneer mogen we de eerste stappen zetten richting jouw succesverhaal?

 

Meer weten?