Instagram Advertising? DBOM creëert jouw succes

We kunnen er niet omheen: Instagram is booming. Maar liefst 5,6 miljoen Nederlanders maken van het visuele platform gebruik om hun mooiste foto’s te delen én de foto’s van anderen te bewonderen. Het is niet voor niets al een aantal jaar het snelst groeiende social platform ter wereld.

 

Breng jullie bedrijf op een snelle en aantrekkelijke manier onder de aandacht bij jullie doelgroep met Instagram Advertising. Met een ijzersterke strategie en pakkende foto’s plaatsen we jullie merk middenin de doelgroep. 

Instagram advertising

Succesvol adverteren via Instagram

Waarom is adverteren via Instagram zo effectief? Simpel. Mensen zijn visueel ingesteld. We slaan beelden zo’n 60.000 keer sneller op dan woorden, waardoor advertenties langer bij de doelgroep blijven hangen. DBOM maakt iedere advertentie succesvol. Wij profiteren van het grote bereik van het platform en maken jullie merk bekend onder de doelgroep. Instagram adverteren biedt grote kansen die jullie met onze specialisten makkelijk grijpen. 

Verover Instagram met verpletterende advertenties

En laat het over aan de professionals: de social media-specialisten van DBOM. Wij benutten de verschillende advertentiemethoden optimaal en maken jullie merk zichtbaar op het platform. Wacht niet te lang en laat ons jullie positie ten opzichte van de concurrenten verbeteren. 

Kies voor zekerheid. Kies voor DBOM

Voor ons is het niet de vraag óf we voor jou succes behalen, maar wanneer. Hoe we dit zo zeker weten? Door de cijfers uit onze cases. Jullie zijn niet het eerste, en ook zeker niet het laatste bedrijf waarvan we de naamsbekendheid door het dak hebben laten stijgen. Benieuwd hoe wij dit voor elkaar kregen? Lees het in onze cases. 

Meer weten?