Facebook advertising en dan goed

Facebook is al sinds 2005 het bekendste sociale platform. En het is nog steeds enorm populair, met dagelijks 7 miljoen Nederlanders online op het platform. Of ze dit nou doen om te ‘liken’, video’s te bekijken of foto’s van hun kat te delen, de verslaving zit nog diep. Gemiddeld gebruiken ze het platform dan ook meer dan een uur per dag. Dit maakt Facebook een interessant marketingmiddel.

 

Breng jullie merk onder de aandacht bij het grotere publiek met Facebook Advertising en DBOM als partner. Dit is hoe we dat doen. 

Facebook marketing uitbesteden

Groot publiek & relevante advertenties

Relevantie is the name of the game. Met een groot publiek en veel specifieke targeting opties is het mogelijk enorm relevante advertenties aan te bieden. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid op Facebook. Zo is het niet alleen mogelijk om ads te richten op bepaalde leeftijdsgroepen of locaties, maar ook op relatiestatus en hobbies. Perfect voor relevante en gerichte advertenties en om een community om jullie merk te bouwen. 

Look-a-like doelgroepen

Maar er is meer. Natuurlijk is er meer. Denk bijvoorbeeld aan look-a-like doelgroepen waarmee we jullie bestaande doelgroep uitbreiden met een doelgroep die hier sterk op lijkt. Eentje die vermoedelijk minstens zo geïnteresseerd zal zijn in de diensten of producten die jullie bieden.

Wees een van de vele succesverhalen

We kunnen hier nog lang of kort over uitweiden, maar er is een reden waarom Facebook Advertising zo populair is, en dat is de effectiviteit. Benieuwd hóe effectief? Lees het zelf in een van de cases. 

Meer weten?