Social Media Advertising

Social media zijn in de afgelopen 15 jaar een groot deel van ons dagelijks leven geworden. Wij Nederlanders zijn niet van social media af te slaan, zo blijkt. 9 op de 10 Nederlanders maakt geregeld gebruik van een sociaal platform. Gebruikers delen gemakkelijk persoonlijke informatie op deze platformen. Dit zorgt ervoor dat er enorm veel gegevens verzameld worden. Goed nieuws voor jullie bedrijf.

 

Haal het maximale uit adverteren op social media. Just say the word. Ontketen onze experts om advertenties direct bij jullie doelgroep te brengen. Bereik zo effectief en goedkoop mogelijk een grote doelgroep met de specialisten van DBOM.

Social media advertising

Veel demografische gegevens betekent specifiek targeten

Het is op alle grote social media platformen (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Pinterest en zelfs TikTok) mogelijk om te adverteren. Deze platformen maken gebruik van grote databases met ontzettend veel demografische gegevens. Een goudmijn. Voor ons en dus voor jullie, want Social Media Advertising is daardoor ontzettend doeltreffend. 

 

Van geslacht, leeftijd, locatie en opleidingsniveau tot relatiestatus en interesses, een specifieke doelgroep bereiken was nog nooit zo makkelijk. En omdat advertenties zo specifiek ingezet kunnen worden, is het tevens de goedkoopste vorm van online adverteren. Zeker met onze expertise aan jullie zijde. Laat ons de voordelen van het adverteren op social media eens op een rijtje zetten:

  • jouw doelgroep is online aanwezig
  • zeer specifieke targeting
  • enorm bereik
  • relatief goedkoop
  • makkelijk meetbaar
  • tussentijdse verbeteringen van advertentiecampagnes 

 

Ook zo effectief mogelijk jullie doelgroep bereiken? Dan zitten jullie goed bij ons. 

Geloof ons niet op onze blauwe ogen, laat de cijfers spreken

We hebben niet stilgezeten al die jaren. DBOM heeft miljoenen mensen bereikt op social media. Zeer waarschijnlijk hebben jullie ook een keer een advertentie voorbij zien komen die wij hebben ingezet. Dit heeft onze klanten geen windeieren gelegd. Laat hun resultaten jullie overtuigen en bekijk onze succesverhalen. Wij maken alvast een plekje voor jullie vrij tussen onze succesvolle cases 😉

Meer weten?