YouTube Ads: maak gebruik van de kracht van het platform

Zo populair als T.V. vroeger was, zo populair is YouTube nu. Lanceer je een nieuw product en wil je een enorm bereik? Of zoek je een efficiënte manier om snel merkbekendheid te genereren? Dan start je vandaag nog met YouTube Ads. Maar niet zonder de experts van DBOM. Straks wordt je video 10.000 keer bekeken voor een Peppa Pig-filmpje. En dat is nou net ook weer niet de bedoeling. 

Youtube advertising bij DBOM

Video advertising done right

Er is een verschil tussen lukraak adverteren en slim adverteren. Bij DBOM kun je rekenen op het tweede. Wij zetten onze denkwijze voor jouw idee op scherp, om jouw doel te bereiken en je verwachtingen ruimschoots te overtreffen. 

 

Als toonaangevend bureau zijn we niet alleen goed in wat we doen. We zijn er meester in. Video advertising behoort tot die expertise. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om te adverteren met video, en wij kennen ze allemaal.

 

Onze experts kijken wat voor jou de beste oplossing is binnen YouTube Ads. Om te voorkomen dat jouw video aan de verkeerde doelgroep wordt getoond (lees: vijfjarige Peppa Pig-fans), onderzoeken we eerst hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken. Zo kunnen we ervoor kiezen om alleen te adverteren op YouTube-gebruikers die al eens naar jouw product of dienst gezocht hebben. Ideaal toch? Dát is pas slim adverteren.

De voordelen van video advertising

Het grootste verschil met de advertenties op T.V. is dat je video-advertenties kunt meten. En wat je kunt meten, kun je verbeteren. Zo hebben onze experts te allen tijde de regie in handen. Moet een advertentie iets bijgeschaafd worden, om er het maximale uit te halen? Dan doen wij dat! Daarbij combineren wij de YouTube Ads met andere advertenties, om tot de optimale marketingmix te komen.

Ga ook aan de slag met YouTube Ads

Ook volop profiteren van de voordelen van YouTube Ads? DBOM klaart het voor je. Je bent niet de eerste en ook niet de laatste die de hulp van DBOM inschakelt. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees in de cases hoe wij hun verwachtingen overtroffen.

Meer weten?