Google Shopping optimaliseren? DBOM creëert jouw online succes

Heb je een prachtige webshop, maar lukt het je niet om je producten aan de man te brengen? Dat moet anders. DBOM adverteert je producten met Google Shopping, zodat je wél jouw targets behaalt. Als Google Partner kennen wij alle ins en outs van de tool. Binnen no time maken wij jouw producten zichtbaar in de zoekmachine en begeleiden we je naar online succes. It’s what we do best!

Google shopping uitbesteden

Google Shopping instellen – wij regelen het voor je

Met Google Shopping promoot je jouw producten binnen de zoekresultaten van Google. Blijven de resultaten van je webshop op dit moment uit? Dan is je campagne waarschijnlijk verkeerd ingesteld. We zien het helaas vaker voorkomen. De specialisten van DBOM zorgen dat jouw campagne compleet is, zodat je optimaal gebruikmaakt van het algoritme van de tool. Voor jou is het abracadabra, voor ons is het dagelijkse kost.

Geef jouw online sales een boost

Kies je voor DBOM als kennispartner? Dan optimaliseren wij jouw Shopping-campagnes. We zetten verkeerde instellingen recht en promoten jouw bestsellers extra.

 

Het voordeel van Google Shopping is dat jouw producten direct zichtbaar worden. En dat niet alleen, door specifiek te targeten is de kans groter dat je bezoekers bereikt die écht interesse hebben in jouw producten. Zo maak je optimaal gebruik van je budget. Daarbij is Google Shopping erg handig voor klanten om prijzen te vergelijken. Zijn jouw prijzen een stuk scherper dan die van concurrenten? Reken maar dat ze jouw webshop een bezoek brengen!

Wij plaatsen jouw producten op de belangrijkste marktplaatsen

In een paar klikken plaatsen onze specialisten jouw producten op de populairste marktplaatsen, zoals bol.com, beslist.nl en Kieskeurig.nl. DBOM zit continu bovenop de ontwikkelingen in de markt, zodat we de beste keuzes kunnen maken. Zo adverteren we nu ook op de snelgroeiende marktplaats Amazon.

Waarom DBOM?

Waarom niet? Hoewel we niet de beste zijn, zijn er ook geen betere. Neem het niet van ons aan, maar van onze klanten. Zien we jou snel in ons kantoor in Haarlem?

 

Meer weten?