Wees zichtbaar voor jouw klanten met Display Advertising

Jij wilt natuurlijk dat jouw merk voor zoveel mogelijk mensen zichtbaar is. Als je wilt dat iedereen in Nederland jouw bedrijfsnaam voorbij ziet komen, schakel je DBOM in. Met onze Display Advertising skills weet straks iedereen wie jij bent. Verhoog je zichtbaarheid en blijf top-of-mind bij de internetgebruiker. Ze zullen jouw bedrijfsnaam dromen.

Display advertising uitbesteden

Maak gebruik van Google’s Display Netwerk

Dat betekent natuurlijk niet dat wij jouw advertentie zomaar overal laten zien. Timing, demografie en geografie zijn key. Wij maken gebruik van het Google Display Netwerk (GDN). Dit is een enorm netwerk van Google’s partnerwebsites die Google Ads laten zien.

 

Het is binnen dit netwerk mogelijk om op basis van interesse, demografische gegevens en locatie te targeten. Zo kunnen wij gericht schieten. Wij weten precies op wie we mikken, en we raken altijd. En raak schieten betekent verkeer. Laat het maar aan ons over. DBOM zorgt dat jouw klant aan jou denkt en jou weet te vinden.

 

Zelfs de klanten die jou al kennen houden we scherp. Met gebruik van cookies zorgen we dat internetgebruikers die jouw site al eens hebben bezocht, op het juiste moment ads zien. Zo worden ze op het op het perfecte punt in hun klantreis weer getriggerd.

Relevanter dan ooit met Real Time Bidding

Wij zorgen altijd dat een Display Advertentie zo relevant mogelijk is voor elke gebruiker. Hiervoor maken wij ook gebruik van Real Time Bidding (RTB). Dit maakt het mogelijk om per bezoeker real-time te bepalen hoeveel er wordt geboden voor een vertoning. Dit wordt allemaal gestuurd door slimme algoritmes. Jij bereikt zo precies de juiste internetgebruikers. Jouw merk blijft top-of-mind en iedereen die potentieel interesse heeft in jouw product of dienst weet van jouw bestaan af. Beroemdheid is binnen handbereik.

Wij doen geen loze belofte, we have done it before

Jij bent niet de eerste die wij een groter publiek geven. Eerdere klanten waren razend enthousiast over onze aanpak. Bekijk onze cases om te zien welke

resultaten wij voor onze klanten hebben geboekt. You will be convinced.

Meer weten?