Google Ads uitbesteden

Gaan de organische zoekresultaten jullie te langzaam en zien jullie de website liever linea recta bovenaan? Dan zit er maar een ding op: Google Ads uitbesteden. En wel aan de partij die al campagnes in Google AdWords bouwde toen het nog via Excel ging. Kijk. Daar kunnen jullie op bouwen. 

Google ads uitbesteden

Online adverteren in Google

Andere bureaus bieden ondersteuning bij het opzetten van campagnes voor online adverteren. DBOM doet dat niet. Wij weten dat het simpelweg inzetten van tekstadjes en bannertjes allang niet meer voldoende is. Met de automatisering die up and rising is, kun je er donder op zeggen dat al het manuele werk binnen de kortste keren overbodig is. En dan wil je een online marketingbureau aan je zijde die de automatisering gestroomlijnd oppakt. 

Dat betekent sneller schakelen en voorbereid zijn op de ontwikkelingen die dan ook sneller dan ooit komen gaan. Wij zijn die partner waarmee je dat toekomstplaatje helder schetst. Die verder kijken dan de advertenties, en strategisch meedenken over hoe aan elke online innovatie een mouw te passen is. Zo ben je voorbereid op iedere nieuwe online ontwikkeling.

Mogelijkheden met Google Ads

Binnen Google Ads kun je verschillende kanten op. Willen we inspelen op de complete customer journey, dan gaan we strategisch aan de slag met: 

 

  • Search Engine Advertising: als een speer bovenaan alle zoekresultaten
  • Display Advertising: zichtbaar op ieder gewenst platform met bewegend of stilstaand beeld
  • Video Advertising: meer bereik dan op de gemiddelde televisiezender
  • Shopping: voor aankopen die sneller zijn dan het licht
  • Remarketing: een herhaalaankoop is immers sneller gedaan dan een nieuwe

 

 

Toekomstbestendige Google Ads?

We deden het eerder al, dus we laten de cijfers voor ons spreken. Check een van onze eerdere cases in Google Ads. Onze klanten hebben best een goed woordje voor ons over. 

Meer weten?